1 OP 1 VIP COACHING


​Herken je dit?


Zou je wel een nieuwe partner willen maar heb je schrik om het
verleden opnieuw te moeten meemaken? Of ben je huiverig om tijd en energie te investeren in iemand die niet de ware blijkt te zijn?


Je bent niet de enige!


Tijdens mijn zoektocht naar een droomrelatie heb ik mij zo vaak gefrustreerd gevoeld. Ik heb meerdere relaties gehad gaande van enkele weken tot een jaar of drie. Allerlei soorten relaties. Verder heb ik bijna honderd dates gehad zonder de juiste persoon
tegen te komen. Dit gaf me soms echt een gevoel van wanhoop.

Uiteindelijk ben ik tot het inzicht gekomen dat ik maar één ding in mijn liefdesleven kon veranderen en dat was ikzelf. Dat heb ik dus gedaan. Ik heb een eigen methode ontwikkeld om een droomrelatie te vinden. Na elf maanden had ik hem gevonden en nu ben ik heel erg gelukkig getrouwd en hebben we samen twee prachtkinderen.


Kinderwens of niet, een droomrelatie is ook voor jou ook mogelijk met het 1 OP 1 VIP coaching programma

Van een hart alleen naar een droomrelatie.

WAT LEVERT 1 OP 1 VIP JE OP?


Je bereikt twee soorten resultaten met het 1 OP 1 VIP traject. Tastbare resultaten zoals een kristalheldere omschrijving van je droomrelatie op papier en resultaten die je niet in de hand kan houden maar die even echt zijn. Zelfvertrouwen bijvoorbeeld.


Kort samengevat zijn dit de zeven resultaten: vertrouwen, zelfinzicht, power mindset waardoor je de juiste mensen aantrekt, droomrelatie definitie zodat je snel kan beslissen of je iemand beter wil leren kennen, action roadmap om de juiste mensen te vinden, aan te trekken en te selecteren, troeven mindmap om je relatiepatronen overboord te gooien en dating troubles uit de weg te ruimen en The Love Plan. Dit laatste is een plan van aanpak van één jaar om je droomrelatie te vinden. Zonder plan vallen mensen vaak stil als de begeleiding stopt en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar eigenlijk gaat dit coaching programma veel verder.


Het betekent dat je een sparring partner in de liefde hebt. Een advocaat van de duivel om je een schop onder de kont te geven als je het hoofd wil laten hangen. Een onvoorwaardelijke supporter van je liefdesleven. Iemand die met heldere, effectieve adviezen, tips, metaforen naast je staat. Iemand die je helpt om de verantwoordelijkheid voor je persoonlijk geluk voor de volle 100% op te nemen. Iemand die je anders naar de liefde laat kijken, zodat je Tarzan of Jane bent in de date-jungle en het liefdesleven kan leiden dat jij wil. 1 OP 1 VIP is een transformatieproces: je zal nooit meer dezelfde persoon zijn die je was voor je eraan begon.


Ga jij voor goud op de Cupidiaanse Spelen?

Kom maar langs.

Voor een strategiesessie.

Dit is je eerste stap naar goud op de Cupidiaanse Spelen.


Meer informatie over een strategiesessie vind je hier:

Wat zeggen klanten?


Phaedra* (40):


"Door de coaching van Karianne heb ik inzicht gekregen in mijn patronen die ervoor zorgden dat ik eigenlijk niet openstond om de liefde in mijn leven te verwelkomen. Door haar vragen werd ik op mezelf geworpen, uitgenodigd om oude patronen te ervaren, analyseren en te veranderen.
Vragen als "Waarom val ik toch altijd op de foute mannen?" vielen hierdoor weg.
Ikzelf werd krachtiger, ontvankelijker en authentieker waardoor de liefde op mijn pad kwam. Na een paar maanden woonde ik met mijn partner samen en lachte het leven, de toekomst en de liefde me toe. Nu zijn we al met drie..."


*fictieve naam