S I N G L E​ S

A C A D E M Y

Wat zeggen klanten?


Emma* (39):


"Als mijn vrienden vooraf hadden geweten dat ik aan het VIP programma zou deelnemen, dan 

hadden ze me voor gek verklaard en was ik misschien niet gestart. Nu zit ik halverwege het traject en er is al zoveel veranderd. Vroeger zou ik over me heen hebben laten lopen en zou ik gewoon afgesproken hebben met verkeerde mannen. Nu primeert zelfrespect boven een date. Liever een avond alleen op een terras omdat ik mijn eigenwaarde in stand heb gehouden, dan afspreken uit een soort van wanhoop waar ik dan achteraf een bitter gevoel aan zou over houden. Deze week heb ik een profiel aangemaakt op een datingsite. Kwestie van mij 'zichtbaarder' te maken ten aanzien van de singles community. Meteen werd ik overstelpt met berichten..."


*fictieve naam
 


Wil jij echt een droomrelatie?Als je echt een droomrelatie wil en je hebt die tot nog toe niet gevonden, dan zijn daar een aantal heel goede redenen voor.

Om te beginnen, moet je je zoektocht serieus nemen. Voor mij betekent dat tijd, energie en geld investeren. Is tijd heel kostbaar voor jou? Heb je een druk leven? Ik begrijp je.


Ik weet dat losse sessies zelden helpen én dat je soms snel advies wil. Daarom heb ik een VIP coaching programma ontwikkeld. Dit traject duurt zes maanden en levert je zeven concrete resultaten op. Geen garantie op een relatie.

Want ik beloof alleen wat ík kan waarmaken.

Kennis. Dating skills. Tools. Advies. Aanmoediging.

Denken. Durven. Doen. 3D Daten. Dat leer ik jou.


Are you ready?

Klik dan op 1 OP 1 VIP hieronder! 


Misschien vind je het moeilijk om meteen de stap te zetten naar het 1 OP 1 VIP programma. Of vind je het nu niet nodig? 

Misschien heb je er enkel behoefte aan om je mindset aan te scherpen en kristalhelder te krijgen hoe jouw droom eruit ziet. Wat voor relatie wil je? Wat voor partner heb je nodig?

En die twee zijn niet altijd hetzelfde.

Wat wil je niet? Hoe pas je je 'criteria' toe?

Als je een antwoord op deze vragen verlangt, dan is er voor jou de 1 OP 1 D-FINE bootcamp!


Klaar voor kristalhelderheid?

Klik dan op D-FINE hieronder.


Weet je best wel wat voor partner je wil en heb je geen gebrek aan kandidaten voor een date of een relatie met jou? Maar... 

weet je niet goed met welke motieven ze dat willen? Wil je weten hoe je een onderscheid kan maken tussen dates met potentieel en ontmoetingen waar je beter hard van wegrent? 

Dan is het anonieme groepswebinar DATEDIAGRAM iets voor jou!​


Heb jij het lef?

Klik dan hieronder op DATEDIAGRAM!


Als je ambitieus en slim bent, dan investeer je je tijd en energie niet graag in zaken die geen kans op slagen hebben.

Je houdt van succes. Maar de liefde is niet business as usual. 

Om succes in de liefde te hebben, moet je je weerstanden overwinnen en tegelijk je verlangen doorgronden. Dat is een persoonlijk groeiproces. Het gratis eBook Vind je droomrelatie in drie stappen helpt je daarbij.