info@singlesacademy.be | +32 (0)479 59 46 47

15+ jaar


ERVARING IN BEGELEIDEN VAN MENSEN


5 jaar


TOONAANGEVEND IN RELATIECOACHING


Ebook (gratis)

Het Ebook «Vind je droomrelatie in 3 stappen» is een mini-schatkist voor singles die ware liefde willen vinden. Je weet 

dat de sleutels tot een succesvol liefdesleven in jezelf liggen. Je leest graag. Je leert snel. Dan is dit gratis Ebook ideaal voor jou. Hiermee kan je meteen je visie op dating en liefde transformeren. «Vind je droomrelatie in 3 stappen» is niet zomaar een leesboek maar ook een oefenboek. Je krijgt een simpel stappenplan om je droompartner te kunnen vinden en verhelderende vragen om je doel effectief te bereiken. Je kan het Ebook gratis krijgen door HIER even te klikken.

Aanbod (voor hogeropgeleide singles van 30 tot 60 jaar)


Op deze pagina geef ik een overzicht van de diensten en producten die ik aanbied om je te helpen om een droomrelatie te vinden.


​Heb je hulp nodig om te weten welke formule het meest geschikt is voor jou? Ik help je hier graag bij. Contacteer me voor een gesprek of mail me.


Je kan me telefonisch bereiken op +32 (0)479 59 46 47 of je kan even een mailtje sturen naar info@singlesacademy.be. Je kan ook het handige formulier op de contactpagina invullen. Klik HIER voor dit formulier.High Level Programma

Het High Level programma is voor ambitieuze singles die maximaal resultaat willen. Je wil zo efficiënt mogelijk een levenspartner vinden die echt bij je past. Je begrijpt dat het daarom nodig is om eerst met jezelf aan de slag te gaan. Alle kennis, tools, vaardigheden en ideeën krijg je aangereikt om op een vlotte manier je ideale liefdesleven te realiseren. Dit programma omvat individuele en groepsbegeleiding die je helpen om echt verandering te verwezenlijken en je relatiedoel te bereiken.​​ Klik HIER voor meer informatie.

Strategiesessie (gratis)

De strategiesessie is voor moedige singles die de eerste stap willen zetten in de richting van een droomrelatie. Je hebt al wat actie ondernomen om je droomrelatie te vinden, maar je loopt tegen obstakels aan. Je vind het misschien eng maar wel noodzakelijk om je comfortzone te verlaten. Je bent leergierig en niet bang voor confronterende vragen. De strategiesessie is een transformerende dialoog van 30 minuten. Bovendien is het gratis, verplicht het je tot niets en is het dus een ideale manier om kennis te maken met mij. Je kan meer informatie krijgen of deelnemen door te klikken op de foto met de sleutels of je kan HIER klikken.

Webinar (gratis)

Het webinar «De 5 geheimen voor een droomrelatie» is een online training voor leergierige singles die snel verandering willen. Je beseft dat succes in de liefde bij jezelf begint en je staat open voor nieuwe kennis en ideeën. In 1 uur tijd leer je de 5 sleutels om je aanpak te kunnen transformeren. Deze geheimen deel ik gratis en vrijblijvend met jou, zodat jij meteen aan de slag kan om de ideale levensgezel voor jou te vinden. Je hebt enkel een pc of tablet, Internet en een kop thee nodig. Voor de rest zorg ik. Na afloop van de training heb je heel wat cruciale informatie en vernieuwde hoop. Je kan meer informatie krijgen of deelnemen door te klikken op de foto met de sleutels of je kan HIER klikken.

VIP-trainingsdag 

De VIP-trainingsdag is voor singles die geen maximaal maar wel snel resultaat willen. Tijd is kostbaar voor je. Je bent bereid om buiten je comfortzone te stappen en je bent enthousiast om nieuwe kennis, vaardigheden en ideeën te leren. Dit krijg je aangereikt tijdens 1 dag exclusieve training in een kleine groep. Tijdens de VIP-dag leer je de 3 meest effectieve strategieën om een droompartner te vinden. De VIP-dag is een onderdeel van het High Level programma.

87%


KLANTEN VINDEN DROOMPARTNER