info@singlesacademy.be | +32 (0)479 59 46 47

Ebook 

Het ebook «Vind je droomrelatie in 3 stappen» is een mini-schatkist voor singles die ware liefde willen vinden. Je weet 

dat de sleutels tot een succesvol liefdesleven in jezelf liggen. Je leest graag. Je leert snel. Dan is dit gratis ebook ideaal voor jou. Met dit boek transformeer je onmiddellijk je visie op daten en relaties. «Vind je droomrelatie in 3 stappen» is niet zomaar een leesboek maar ook een oefenboek. Je krijgt een simpel stappenplan om je droompartner te vinden en verhelderende vragen om je doel effectief te bereiken.

Aanbod voor hogeropgeleide singles van 30 tot 60 jaar.

Op deze pagina geef ik een overzicht van de diensten en producten die ik aanbied om je te helpen om een droomrelatie te vinden.


​Heb je hulp nodig om te weten welke formule het meest geschikt is voor jou? Ik help je hier graag bij. Contacteer me voor een gesprek of mail me.


Je kan me telefonisch bereiken op +32 (0)479 59 46 47 of je kan even een mailtje sturen naar info@singlesacademy.be. Je kan ook het handige contactformulier op de pagina Contact invullen. Klik HIER.High Level Programma

Het High Level programma is voor ambitieuze singles die maximaal resultaat willen. Je wil zo efficiënt mogelijk een levenspartner vinden die echt bij je past. Je begrijpt dat het daarom nodig is om eerst met jezelf aan de slag te gaan. Alle kennis, tools, vaardigheden en ideeën krijg je aangereikt om op een vlotte manier je ideale liefdesleven te realiseren. Dit programma omvat individuele en groepsbegeleiding die je helpen om echt verandering te verwezenlijken en je doel - de man of vrouw van je dromen - effectief te bereiken.​​ 

Strategiesessie 

De strategiesessie is voor moedige singles die de eerste stap willen zetten in de richting van een droomrelatie. Je hebt al wat acties genomen om je droomrelatie te vinden, maar je loopt tegen obstakels aan. Verder vind je het eng maar noodzakelijk om je comfortzone te verlaten. Je bent niet bang voor confronterende vragen en je bent leergierig. De strategiesessie is een transformerend gesprek van 30 minuten. Bovendien is het gratis, verplicht het je tot niets en is het dus een ideale manier om kennis te maken met mij. 

Webinar 

Dit webinar (online training) is voor leergierige en open-minded singles die snel en gemakkelijk verandering willen. Je begrijpt dat verandering bij jezelf begint en je staat open voor nieuwe kennis en ideeën. In 1 uur tijd leer je de 5 sleutels om je blik op daten en relaties te transformeren. Deze geheimen deel ik gratis en vrijblijvend met jou, zodat jij meteen aan de slag kan om de ideale levensgezel voor jou te vinden. Je hebt enkel een pc of tablet, Internet en een kop thee nodig. Voor de rest zorg ik. Na afloop van de training heb je heel wat cruciale informatie en vernieuwde hoop.

VIP-dag 

De VIP-dag is voor singles die snel resultaat willen. Tijd is heel kostbaar voor jou. Je beseft dat je alleen jezelf kan veranderen en je bent enthousiast om nieuwe kennis, vaardigheden en ideeën te leren. Dit krijg je aangereikt in 1 dag intensieve en exclusieve training en coaching. Met de VIP-dag maak je je aanpak echt strategisch zodat je op efficiënte wijze je ideale man of vrouw vindt. Je leert de 3 meest effectieve strategieën om je droomrelatie te vinden en je gaat terug naar huis met een concreet actieplan.​​