S I N G L E​ S

A C A D E M Y

Ga jij met mij in zee?

Wat zeggen klanten?


Yasmine* (51):


"Mijn droomdag is nog niet helemaal uitgekomen zoals ik hem beschreven had, maar het scheelt niet veel. Ik ben nu samen met een heel lieve charmante man.
Het is nog heel pril, maar ik heb er een heel goed gevoel bij.
Jouw programma heeft mij vooral geholpen om rustiger te zijn, ook de periode dat ik alleen was. Ik heb meer zelfvertrouwen  gekregen en dat was toch heel belangrijk. Niet alles van het programma is even goed blijven hangen, toch zijn er verschillende zaken die we besproken hebben, die nog doorleven in mijn hoofd. Ook dat helpt!
"


*fictieve naam
 +32 (0)479 59 46 47

info@singlesacademy.be

Wil je werk maken van je liefdesleven? Vraag dan een vrijblijvende strategiesessie aan. Deze inleidende consultatie heeft een waarde van €297 maar ik bied hem (tijdelijk) gratis aan.


In de strategiesessie stel ik je enkele vragen. Daarna doe ik je een aanbod op maat als ik denk dat ik iets voor je kan betekenen. Als ik denk dat ik je niet kan helpen, dan zeg ik dat ook.


Mijn coaching ruimte bevindt zich te Beersel (1650) maar je hoeft niet tot daar te komen om kennis te maken. Contacteer me, dan bespreken we de opties. Je kan mij bellen, mailen of het formulier hieronder invullen: