D-FINE BOOTCAMP


HERKEN JE DIT?


Veel mensen worstelen met de vraag wat voor soort relatie ze willen. Als je een hogeropgeleide vrijgezel bent, dan weet je meestal wel ONGEVEER wat je wil. Bijvoorbeeld: slim, trouw, lief, boeiend, spontaan, passie voor reizen, sportief, communicatief, van glaasje bubbles kunnen genieten. Al een hele opsomming niet? 


Ja, dat lijkt al veel, maar hoe zou het zijn als je ook nadacht over karakter, interesses, invulling work-life balance,  financiële visie, communicatieve kwaliteiten, voorkeuren voor intimiteit, omgang met conflicten, familiale situatie, mentaliteit enzovoort?


Klinkt je dat allemaal te serieus in de oren? Laat je het liever allemaal aan het toeval over? Zal je wel op het moment zelf zien of een ontmoeting goed voelt of niet en op basis daarvan kiezen? Is dat dan echt een bewuste beslissing? Fate decides?!

Naast singles krijg ik ook wel eens mensen over de vloer die al jaren samen zijn en meer een contract dan een huwelijk hebben. 

Ze hebben nooit diep nagedacht over wat ze verlangen van hun droompartner. Daar knelt het schoentje. Want als je niet precies weet wat je verwacht op relationeel vlak, dan kan je ook niet bewust kiezen voor iemand. Dat geldt zowel voor singles als koppels.


Bovendien, om te weten wat je noden zijn, moet je eigenlijk ook een heel helder zicht hebben op de volgende vragen: Wie ben je precies?Wie ben je in verhouding tot anderen en in het bijzonder je lief?

VOOR WIE EN WAT LEVERT HET JE OP?


Dank zij D-FINE Bootcamp krijg je kristalhelder wie je bent

én wat je wil op relationeel vlak.

Als je single bent, dan is het resultaat dat je snel en zonder twijfel kan beslissen wie relatiemateriaal is voor jou en wie niet.

Zo hoef jij geen kostbare tijd te verspillen!


Voor koppels is deze bootcamp trouwens ook interessant. Dan is het resultaat van deze workshop namelijk dat je weet wat je relationele noden zijn en op welke punten je je relatie kan verbeteren. 


WAT IS D-FINE BOOTCAMP?


Deze intensieve privé master class duurt 1 avond (150 minuten), vindt plaats in Beersel en de datum wordt bepaald in onderling overleg. Je ontvangt een werkboek van een tiental pagina's ter voorbereiding, zodat je er het maximum kan uit halen.Are your boots made for

walking towards Love?Trek je stoute schoenen maar aan.


Ontdek of D-FINE iets is voor jou. Boek een strategiesessie!

Dit is je eerste stap op weg naar succes in de liefde.


Meer informatie over een strategiesessie vind je hier: