S I N G L E​ S

A C A D E M Y

D-FINE BOOTCAMP


Veel mensen worstelen met de vraag wat voor soort relatie ze nu  willen. Als je een hogeropgeleide vrijgezel bent, dan weet je meestal wel ongeveer wat je wil. Bijvoorbeeld, slim, trouw, lief, boeiend, spontaan, kinderwens, passie voor reizen, sportief, communicatief, niet roken, wel van glaasje bubbles kunnen genieten. Al een hele opsomming niet? 


Ja, dat lijkt al veel, maar hoe zou het zijn als je ook nadacht over karakter, interesses, invulling work-life balance, opvoedingsvisie, communicatietypes, voorkeuren voor intimiteit, omgaan met conflicten, familiale situatie, mentaliteit enzovoort?


Klinkt je dat allemaal te serieus in de oren? Laat je het liever allemaal aan het toeval over? Zal je wel op het moment zelf zien of een ontmoeting goed voelt of niet en op basis daarvan beslissen? Fate decides?!

Naast singles krijg ik ook wel eens mensen over de vloer die al jaren in een relatie zitten en meer een contract dan een huwelijk hebben. Ze hebben nooit diep nagedacht over wat ze verlangen van hun droompartner. Daar knelt het schoentje. Want als je niet precies weet wat je verwacht op relationeel vlak, dan kan je eigenlijk ook niet bewust kiezen voor iemand. Dat geldt zowel voor singles als voor mensen in een relatie. Om te weten wat je noden zijn, moet je eigenlijk ook een heel helder zicht hebben op de persoon die je bent en hoe je je verhoudt tot anderen.

Dank zij de workshop DE-FINE krijg je kristalhelder wie je bent én wat je wil op relationeel vlak. Als je single bent, dan is het resultaat dat je snel en zonder twijfel kan beslissen wie relatiemateriaal is voor jou en wie niet.

Zo hoef jij geen kostbare tijd te verspillen!


Voor koppels is deze bootcamp trouwens ook interessant. Dan is het resultaat van deze workshop namelijk dat je weet wat je relationele noden zijn en op welke punten je je relatie kan verbeteren. 


Deze intensieve workshop duurt 1 avond (150 minuten), wordt 1-op-1 live gegeven, vindt plaats in Beersel en de datum wordt bepaald in onderling overleg. Je ontvangt een werkboek van een tiental pagina's ter voorbereiding, zodat je het maximum uit de workshop kan halen.Are your boots made for

walking towards Love?


Trek je stoute schoenen maar aan.


Als je wil weten of de workshop DE-FINE iets is voor jou of dat je iets anders nodig hebt, meld je dan aan voor een strategiesessie.

Deze sessie ter waarde van €297 bied ik (tijdelijk) gratis aan.  

Profiteer ervan via het contactformulier hieronder!