S I N G L E​ S

A C A D E M Y

Dirk* (32):


"Ik moest een relatiebreuk verwerken en was eigenlijk niet klaar voor een nieuw lief. Ik schreef me toch in voor de één op één coaching omdat het gaat over veel meer dan een nieuwe relatie. Ik heb heel veel geleerd, over mezelf, over vrouwen en over daten. Nu ben ik er volop mee bezig en heb ik een geweldige vrouw leren kennen. Maar als dat niet de juiste persoon blijkt te zijn, weet ik wat ik moet doen. Ik ben er gerust op dat ik haar wel vind."


*fictieve naam


Emma* (39):


"Als mijn vrienden vooraf hadden geweten dat ik aan het VIP programma zou deelnemen, dan hadden ze me voor gek verklaard en was ik misschien niet gestart. Nu zit ik halverwege het traject en er is al zoveel veranderd.

Vroeger zou ik over me heen hebben laten lopen en zou ik gewoon afgesproken hebben met verkeerde mannen.


Nu primeert zelfrespect boven een date. Liever een avond alleen op een terras omdat ik mijn eigenwaarde in stand heb gehouden, dan afspreken uit een soort van wanhoop waar ik dan achteraf een bitter gevoel aan zou over houden.


Deze week heb ik een profiel aangemaakt op een datingsite. Kwestie van mij 'zichtbaarder' te maken ten aanzien van de singles community. Meteen werd ik overstelpt met berichten..."


*fictieve naam

Yasmine* (51):

"Mijn droomdag is nog niet helemaal uitgekomen zoals ik hem beschreven had, maar het scheelt niet veel. Ik ben nu samen met een heel lieve charmante man. Het is nog heel pril, maar ik heb er een heel goed gevoel bij.


Jouw programma heeft mij vooral geholpen om rustiger te zijn, ook de periode dat ik alleen was. Ik heb meer zelfvertrouwen  gekregen en dat was toch heel belangrijk. Niet alles van het programma is even goed blijven hangen, toch zijn er verschillende zaken die we besproken hebben, die nog doorleven in mijn hoofd. Ook dat helpt!"

*fictieve naam

Verschenen in/bij:

Phaedra* (40):

"Door de coaching van Karianne heb ik inzicht gekregen in mijn patronen die ervoor zorgden dat ik eigenlijk niet openstond om de liefde in mijn leven te verwelkomen. Door haar vragen werd ik op mezelf geworpen, uitgenodigd om oude patronen te ervaren, analyseren en te veranderen. Vragen als "Waarom val ik toch altijd op de foute mannen?"  

vielen hierdoor weg.


Ikzelf werd krachtiger, ontvankelijker en authentieker waardoor de liefde op mijn pad kwam. Na een paar maanden woonde ik met mijn partner samen en lachte het leven, de toekomst en de liefde me toe. Nu zijn we al met drie!"

*fictieve naam
 


Wat zeggen anderen?

Lize* (37):


"Ik had mijn twijfels over het programma, want het is een flinke investering. Ondertussen ben ik nog maar halverwege en ik merk al dat het me enorm helpt. Ik voel me zelfzeker, ik weet wat ik wil en vooral: ik weet wat ik moet doen als het op liefdesvlak aankomt. Daten is eindelijk pure fun. Super bedankt!


​*fictieve naam

Verschijn jij nu bij mij?

Pascale* (47):

"Karianne, ik vond je begeleiding in het algemeen en achteraf bekeken heel goed - die 16 types waarmee je werkt (ik raadde het meerdere mensen aan), het werken in blokken van vijf sessies, de efficiëntie en de gerichtheid op oplossingen.


Ik zocht iemand die directer was en geen loutere voorzichtige 'luistertherapeut', kost wat kost. Ik hoopte iemand te vinden die mij een duw in de rug zou geven om geen narcistische personen meer in mijn leven toe te laten – en dat deed jij zeer sterk.  

Dank daarvoor en voor alles – ik kwam voor die finale streep bij jou… en je hebt ze mij ook letterlijk durven laten zetten."

*fictieve naam