VERSCHENEN IN:

info@singlesacademy.be | +32 (0)479 59 46 47

Gratis Ebook: 

«Vind je droomrelatie in 3 stappen»


Is dit jouw probleem?​


 • Ben je succesvol in het leven op bijna alle vlakken (job, inkomen, woning, vrienden) behalve op 1 vlak, met name de liefde? Blijf je worstelen met het vinden van een droompartner?
 • Blijf je steeds maar de verkeerde personen aantrekken?
 • Worstel je met meerdere blokkades in de weg van je liefdesdroom?
 • Heb je niet glashelder tegen welke specifieke obstakels je aanloopt?
 • Heb je geen idee hoe je jezelf onweerstaanbaar maakt voor singles?
 • Worstel je met overtuigingen die je onzeker maken op liefdesvlak?
 • Heb je geen haarscherp beeld van de partner die écht bij je past?
 • Twijfel je hoe je beslist om iemand beter te leren kennen?
 • Ben je het beu om je niet zelfverzekerd te voelen op liefdesvlak?


Wil je niet meteen financieel en emotioneel investering in jezelf? Wens je rustig en vrijblijvend kennismaken met mijn visie op daten en relaties en mijn aanpak om een droomrelatie te vinden? Lees dan verder, want het Ebook «Vind je droomrelatie in 3 stappen» is dan ideaal voor jou!


Dit hoeft niet zo te zijn!

Er zijn wel degelijk mensen die een droompartner vinden. Ze beleven het leven in haar volle omvang en rijkdom door het met een heel speciaal iemand te delen. Ze lachen met elkaar, ze troosten elkaar en ze wisselen affectie, bewondering, appreciatie en inspiratie met elkaar uit.


Hun geheim is dat ze een kristalhelder zicht hebben op hun obstakels, sterktes en zwaktes, en partnerwens. Ze kennen hun blokkades in de weg van een relatie zodat ze die ook kunnen oplossen. Je kan een probleem namelijk moeilijk oplossen als je niet precies weet wat het is. Ze maken zichzelf onweerstaanbaar met hun sterktes en een echt op relatie gerichte mindset te ontwikkelen. En ze trekken de juiste mensen aan en maken uitstekende keuzes op gebied van daten en relaties door hun partnereisen of «wenskwaliteiten» realistisch concreet te maken. 


Dit is de oplossing:


Wat je nodig hebt, is een methode om een helder beeld te ontwikkelen van je liefdesobstakels. Het is ook noodzakelijk dat je sterktes en je zwaktes in kaart brengt en dat je een beter zicht krijgt op je mindset. Tenslotte heb je nood aan kennis om je partnerwens te verhelderen. Om te beginnen, moet je al weten wat teveel wensen zijn en wat niet. Dit alles is precies wat je vindt in het gratis Ebook «Vind je droomrelatie in 3 stappen». Aan de hand van kennis en oefeningen ontwikkel je 3 belangrijke tools om je zoektocht naar ware liefde te vergemakkelijken:


 • Scan van je liefdesobstakels. Zodat je de redenen van je single zijn kan aanpakken.
 • Appreciatie van jezelf via je sterktes. Zodat je jezelf onweerstaanbaar kan maken.
 • Verheldering van je partnerwens. Zodat je weet wie bij je past en hoe je vlot kan kiezen.


Als je het Ebook aanvraagt, ben je bovendien meteen ook geabonneerd op het gratis 2-wekelijks eZine van Singles Academy. Zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwste artikels of filmpjes.

Durf jij daten, relaties en liefde anders te bekijken?

Momenteel is het Ebook nog gratis maar als de kaap van 1.000 downloads is bereikt (en het gaat heel snel vooruit), dan wordt het een betalend boek. Vul het inschrijfformulier dus nu in!