Wie gaat je dit allemaal leren?

De trainer van deze Master Class is Karianne Dewitte. Ik ben een toonaangevende relatiecoach gespecialiseerd in het helpen van slimme, succesvolle singles tussen 30 en 59 jaar op liefdesvlak. Voor deze doelgroep heb ik Singles Academy opgericht.


Tot mijn 33e worstelde ik zelf met de liefde. Ik ging op zoek naar de sleutels om ware liefde te vinden. Mijn verlangen naar een droompartner was namelijk heel groot, maar ik stootte telkens weer op dezelfde obstakels, waardoor ik slechte of middelmatige relaties had of single bleef. Dus verdiepte ik me in de thema's liefde en relaties en ontdekte zo een nieuwe, effectieve aanpak die ik graag onthul aan jou!


Intussen ben ik heel gelukkig getrouwd met een geweldige man en heb ik al zowel in binnenland als daarbuiten (bv. USA) mensen geholpen om het liefdesleven van hun dromen te realiseren. Overigens heb ik ook expertise in het thema LGBT, wat nodig is als jij je in zo'n situatie bevindt en bijgevolg specifieke begeleiding nodig hebt.​Wat heb je nodig om de training te volgen? 


Je hebt weinig nodig voor de «5-sleutels-voor-succes» strategie Master Class:​ 


  • Pc of tablet
  • Goede Internet-verbinding
  • GSM op vliegtuigstand
  • Stille omgeving
  • Fris glas water of lekker kopje thee


Voel je interesse om mee te doen?


Ben je geïnteresseerd om de «5-sleutels-voor-succes» strategie Master Class te volgen? Mijn trainingen zijn populair, dus de beschikbare plaatsen zijn snel bezet. Er zijn maximaal 50 zitjes om mee te doen, dus het aantal plaatsen zijn beperkt. Deze virtuele zitjes zijn niet altijd ingevuld, maar vaak wel. Dus, meld je vandaag nog aan! 


Klik op de paarse knop om je te registreren voor de Master Class. De data verschijnen vanzelf. In een paar muisklikken ben je op weg naar de vijf sleutels voor ware liefde, ontdek je een nieuwe, effectieve aanpak en voel je weer hoop in je hart! Doe het nu!
​​Herken je dit?

Ben je slim, ambitieus, tussen 30 en 59 jaar en heb je professioneel en sociaal succes bereikt? Heb je een mooi inkomen, een eigen woning, leuke hobby's en toffe vrienden, maar lukt het je niet om ook succes te bereiken in de liefde?


Dan ben je zeker niet de enige! In België wonen er 2.1 miljoen singles. Niet al die singles zijn van jouw niveau natuurlijk. Maar zelfs als je rekent dat 5% daarvan slim en succesvol is, dan blijven er nog altijd 105.000 mensen over die liefde willen! Net als de meeste vrijgezellen wil ook jij een vaste, sprankelende relatie, maar lukt het je niet om de juiste persoon te ontmoeten. Je hebt wellicht al heel wat geprobeerd, zoals activiteiten voor singles, online dating of relatiebureaus. Op den duur word je moe van het zoeken. Je snapt echt niet waarom je geen beschikbare personen van niveau vindt. Je begint te geloven in de populaire idee dat de liefde komt als je niet zoekt. Je levensmotto wordt: «Een happy single is beter dan een slechte relatie!» 


Het kan ook anders...


Dit hoeft niet zo te zijn! Er zijn wel degelijk mensen die iemand vinden met wie ze een geweldige relatie bouwen. Ze inspireren en ondersteunen elkaar en ze delen de intiemste momenten van het leven. Ze voelen de liefde stromen tussen elkaars hart en ze maken van lastige situaties - die onvermijdelijk zijn in zelfs hele goede relaties - een opportuniteit om nog dichter naar elkaar toe te groeien. Ze genieten van misschien wel het mooiste wat het leven biedt: de liefde tussen twee mensen!


Wil jij dat ook? Scroll verder en ontdek hoe je succes in de liefde bereikt.

VERSCHENEN IN:

info@singlesacademy.be | +32 (0)479 59 46 47

​​Wat is het geheim van mensen die een droompartner vinden?

Hun geheim is dat ze weten hoe de juiste mensen aan te trekken en hoe een goede partnerkeuze te maken. Ze onderscheiden zichzelf van de grote massa van singles en maken zichzelf onweerstaanbaar voor beschikbare mensen met niveau. Ze zoeken efficiënt naar een droompartner, zien hun eigen obstakels én lossen die op.


​​Wat is er nodig om een droompartner te vinden?


Wat je nodig hebt, is kennis van strategieën en modellen om singles van niveau aan te trekken en de juiste persoon te kiezen. En dat is precies wat je in de «5-sleutels-voor-succes» strategie Master Class gaat leren. In 60 minuten ontdek je een nieuwe, EFFECTIEVE aanpak om jouw droomrelatie te realiseren in zo min mogelijk tijd.


Meedoen aan de Master Class levert je 5 resultaten op:


  • Je kent de hoofdreden waarom je single blijft eenmaal de 30 jaar voorbij 
  • Je leert een nieuwe, simpele aanpak om je droomrelatie te bereiken
  • ​Je begrijpt de echte oorzaken waarom je geen partner van niveau vindt
  • ​Je ontdekt het krachtige geheim om wél succes te boeken in de liefde
  • Je ervaart transformatie: je krijgt weer hoop en voelt de energie stromen!​


Heb je interesse om deel te nemen aan de Master Class? Lees dan vlug verder.