info@singlesacademy.be | +32 (0)479 59 46 47

VERSCHENEN IN:

​​Wat is het geheim van mensen die een droompartner vinden?

Hun geheim is dat ze weten hoe de juiste mensen aan te trekken en hoe een goede partnerkeuze te maken. Ze onderscheiden zichzelf van de grote massa van singles en maken zichzelf onweerstaanbaar voor beschikbare mensen met niveau. Ze zoeken efficiënt naar een droompartner, zien hun eigen obstakels én lossen die op.


​​Wat is er nodig om een droompartner te vinden?


Wat je nodig hebt, is kennis van strategieën en modellen om singles van niveau aan te trekken en de juiste persoon te kiezen. En dat is precies wat je in de «5-sleutels-voor-succes» strategie Master Class gaat leren. In 60 minuten ontdek je een radicaal nieuwe aanpak hoe je jouw droompartner kan vinden in zo weinig mogelijk tijd.


Meedoen aan de Master Class levert je deze resultaten op:


  • Je kent de echte oorzaken waarom mensen zoals jij single blijven
  • ​Je ontdekt de 5 sleutels om de partner van JOUW dromen te vinden
  • Je weet hoe je beschikbare singles van topniveau aantrekt
  • Je leert hoe je een goede partnerkeuze maakt
  • Je voelt meteen verandering: je krijgt weer hoop!​


Heb je interesse om deel te nemen aan de Master Class? Lees dan vlug verder.Wie gaat je dit allemaal leren?

De trainer van deze Master Class is Karianne Dewitte. Ik ben een toonaangevende relatiecoach gespecialiseerd in slimme, succesvolle singles tussen 30 en 59 jaar een droompartner helpen vinden. Voor deze doelgroep heb ik Singles Academy opgericht.


Tot mijn 33ste worstelde ik zelf met de liefde. Ik ging op zoek naar de sleutels om ware liefde te vinden. Mijn verlangen naar een droompartner was namelijk heel groot, maar ik stootte telkens weer op dezelfde obstakels, waardoor ik slechte of middelmatige relaties had of single bleef. Dus verdiepte ik me in de thema's liefde, daten en relaties en vond zo dé vijf geheimen die ik graag onthul aan jou!


Intussen ben ik heel gelukkig getrouwd met een geweldige man en heb ik al honderden mensen - zelfs in de USA - geholpen om het liefdesleven van hun dromen te realiseren. Overigens heb ik ook expertise opgebouwd rond het thema LGBT, wat handig is als jij je in zo'n situatie bevindt en bijgevolg specifieke noden hebt.​Wat heb je nodig om de training te volgen? 


Je hebt weinig nodig voor de «5-sleutels-voor-succes» strategie Master Class:​ 


  • Pc of tablet
  • Goede Internet-verbinding
  • GSM op vliegtuigstand
  • Stille omgeving
  • Fris glas water of lekker kopje thee


Voel je interesse om mee te doen?


Ben je geïnteresseerd om de «5-sleutels-voor-succes» strategie Master Class te volgen? Mijn trainingen zijn populair, dus de beschikbare plaatsen zijn snel bezet. Er zijn maximaal 50 zitjes om mee te doen, dus het aantal plaatsen zijn beperkt. Deze virtuele zitjes zijn niet altijd ingevuld, maar vaak wel. Dus, meld je vandaag nog aan! 


Klik op de paarse knop om je te registreren voor de Master Class. De data verschijnen vanzelf. In een paar muisklikken ben je op weg naar de vijf sleutels voor ware liefde, ontdek je een radicaal nieuwe aanpak en voel je weer hoop in je hart! Doe het nu!
​​Herken je dit?

Ben je slim, succesvol, tussen 30 en 59 jaar en leid je een levensstijl van overvloed? Heb je een topcarrière, het inkomen waar je van droomt, een eigen woning, leuke hobby's en goede vrienden maar lukt het niet om succes te hebben in de liefde?


Dan ben je zeker niet de enige! In België wonen er 2.1 miljoen singles. Als je rekent dat 5% daarvan slim en succesvol is, dan blijven er nog altijd 105.000 mensen over die liefde willen! Net als de meeste vrijgezellen wil ook jij een vaste relatie, maar lukt het je niet om de juiste persoon te ontmoeten. Je hebt al veel geprobeerd, zoals activiteiten voor singles, online dating of relatiebureaus. Op den duur word je moe van het zoeken. Je snapt echt niet waarom je geen beschikbare personen van niveau vindt. Je begint te geloven in de populaire idee dat de liefde komt als je niet zoekt. Je levensmotto wordt: «Een happy single is beter dan een slechte relatie!» 


Het kan ook anders...


Dit hoeft niet zo te zijn! Er zijn wel degelijk mensen die iemand vinden met wie ze een geweldige relatie bouwen. Ze inspireren en ondersteunen elkaar en ze delen de intiemste momenten van het leven. Ze voelen de liefde stromen tussen elkaars hart en ze maken van lastige situaties - die onvermijdelijk zijn in zelfs hele goede relaties - een opportuniteit om nog dichter naar elkaar toe te groeien. Ze genieten van misschien wel het mooiste wat het leven biedt: de liefde tussen twee mensen!


Wil jij dat ook? Scroll verder en ontdek hoe je succes in de liefde bereikt.