Wie gaat je dit allemaal leren?

Je trainer bij dit webinar is Karianne Dewitte (1978). Ik ben een toonaangevende relatiecoach speciaal voor hogeropgeleide singles tussen 30 en 60 jaar.


Tot mijn 33ste worstelde ik met de liefde. Ik ging op zoek naar de geheimen om ware liefde te vinden. Mijn verlangen naar een droompartner was namelijk heel groot, maar ik stootte telkens weer op dezelfde obstakels, waardoor ik slechte relaties had of single bleef. Dus verdiepte ik me in de thema's liefde, daten en relaties en vond zo dé 5 geheimen die ik graag onthul voor jou! Intussen is het 5 jaar later, ben ik heel gelukkig getrouwd met een geweldige man en heb ik al honderden mensen - zelfs in de USA - geholpen om het (liefdes)leven van hun dromen te realiseren. Tenslotte heb ik ook expertise opgebouwd rond het thema LGBT, wat nodig is als jij je in zo'n situatie bevindt en dus specifieke noden hebt.


Naast coaching, schrijf ik artikels en maak ik filmpjes rond de zoektocht naar liefde (klik HIER). Mijn motto luidt: «Ik geef een hongerig dorp geen vis. Ik geef ze een hengel en ik leer ze vissen.» In dezelfde zin zou je kunnen zeggen dat ik mensen begeleid om de man of vrouw van hun dromen uit de «zee der singles» te vissen. 


​Wat heb je nodig om de training te volgen? 


Je hebt bijna niets nodig om deel te nemen aan dit webinar:​ 


  • Pc of tablet.
  • Goede Internet-verbinding.
  • GSM op vliegtuigstand.
  • Stille omgeving.
  • Misschien een fris glas water of een lekker kopje thee.


Voel je interesse om mee te doen?


Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan deze training? Ik geef dit webinar voor de zomervakantie van 2018 nog slechts 3x en daarna zal je tot september '18 moeten wachten voor nieuwe kansen om deze unieke training te ervaren. Ik geef per training niet meer dan 10 tickets gratis weg, dus het aantal plaatsen is beperkt.


​Reageer dus vandaag nog als je interesse hebt om deel te nemen! Je kan dit doen door te klikken op de paarse knop hieronder. Op de pagina om je ticket te boeken, kies je een datum, daarna vul je wat vragen in en klaar! Zo simpel is dat.
Gratis webinar 


Ontdek de 5 simpele geheimen waarmee je een droomrelatie kan vinden, zodat je eindelijk echt liefdesgeluk ervaart.


Blijf je ongewenst single en begrijp je niet waarom?

Ben je hogeropgeleid, tussen 30 en 60 jaar, en op bijna alle vlakken in het leven succesvol? Heb je een mooie loopbaan, een goed inkomen, een eigen huis, toffe hobby's en goede vrienden maar lukt het niet om succes te hebben in de liefde?


Dan ben je zeker niet de enige! In België wonen er 2.1 miljoen singles. In Nederland leven bijna 3 miljoen mensen alleen. Net als de meeste vrijgezellen wil ook jij een vaste relatie, maar lukt het je niet om de juiste persoon te ontmoeten. Je probeert nu en dan verschillende dingen uit, zoals activiteiten voor singles, online dating of misschien ook relatiebureaus. Op den duur word je moe van het zoeken. Je luistert naar het advies van je vrienden dat een «happy single» beter is dan een slechte relatie en dat de liefde komt als je niet zoekt. Dit laatste helpt echter niet om een partner te vinden met wie je een liefdevolle en sprankelijke relatie kan ervaren. Je bent in de war en je snapt niet waarom je geen levensgezel van niveau kan vinden.


Het kan anders...


Dit hoeft niet zo te zijn! Er zijn wel degelijk mensen die iemand vinden met wie ze een geweldige relatie bouwen. Ze inspireren en ondersteunen elkaar en ze delen de intiemste momenten van het leven. Ze voelen de liefde stromen tussen elkaars hart en ze maken van lastige situaties - die onvermijdelijk zijn in zelfs hele goede relaties - een opportuniteit om nog dichter naar elkaar toe te groeien. Ze genieten van één van de mooiste dingen die dit leven biedt: de liefde tussen twee mensen.


Wil jij dat ook? Scroll verder en ontdek hoe je succes in de liefde bereikt.

87%


KLANTEN VINDEN DROOMPARTNER

info@singlesacademy.be | +32 (0)479 59 46 47

15+ jaar


ERVARING IN BEGELEIDEN VAN MENSEN


5 jaar


TOONAANGEVEND IN RELATIECOACHING


​​Wat is het geheim van mensen die een droompartner vinden?

Hun geheim is dat ze weten hoe ze de juiste mensen kunnen aantrekken en hoe ze een goede partnerkeuze kunnen maken. Ze maken zichzelf onweerstaanbaar voor mensen met niveau. Want ze kennen zichzelf erg goed en hebben een kristalhelder beeld van hun droompartner. Ze laten zich niet ontmoedigen en halen energie uit elke date, ongeacht de afloop ervan, tot ze gevonden hebben wat ze zochten. Dat zoeken gebeurt echter niet zomaar. Ze zoeken heel efficiënt en effectief. Iedereen heeft trouwens een «zoekstrategie», want zelfs niet zoeken kan je een soort van strategie noemen (nl., geen actie nemen en hopen dat de liefde spontaan komt).


​​Wat is er nodig om een droompartner te vinden?


Wat je nodig hebt, is kennis van zoekstrategieën en modellen om de juiste persoon aan te trekken. En dat is precies wat je in mijn webinar «De 5 geheimen voor een droomrelatie» gaat leren. In 60 minuten ontdek je hoe je je liefdesdroom kan realiseren op een manier waarmee je geen kostbare tijd en energie meer verspilt.


Meedoen aan de training levert je de volgende resultaten op:


  • ​Je leert hoe je een goede partnerkeuze kan maken. 
  • Je leert hoe je een krachtige mindset rond daten en liefde ontwikkelt. 
  • Je leert op welke manieren je de juiste persoon aantrekt.
  • Je leert de 2 essentiële vragen van een effectieve zoekstrategie.
  • ​Je leert hoe je een continue stroom van mensen met niveau krijgt.


Heb je interesse om deel te nemen aan het webinar? Lees dan vlug verder.