info@singlesacademy.be | +32 (0)479 59 46 47

VERSCHENEN IN:

​​​​​Wat onderscheidt singles die een droomrelatie vinden van andere singles?


Hun geheim is dat ze kristalhelder hebben wat ze nodig hebben op relatievlak. Zo eenvoudig is het. Ze zijn onweerstaanbaar voor de juiste personen en maken ook goede keuzes als het aankomt op mensen leren kennen (daten) en uiteindelijk een partner kiezen. Ze breken door de obstakels die hen in de weg van liefde zitten. Ze laten zich niet ontmoedigen en zoeken vol energie tot ze gevonden hebben wat ze zochten. Dat zoeken gebeurt echter niet zomaar. Ze zoeken efficiënt én effectief!


Wat is er nodig om een droomrelatie te vinden?


Wat je nodig hebt, is de juiste relatiemindset en kennis en vaardigheden omtrent aantrekkingskracht in de liefde, zoekstrategieën en prille relatievorming. En dat is precies wat je in de strategiesessie gaat ontdekken. In deze 60 minuten individuele coaching met mij leer je hoe je de man of vrouw van je dromen kan vinden op een efficiënte en effectieve manier zonder nog tijd te verspillen en moe te worden.


Meedoen aan de strategiesessie levert je 5 resultaten op:


1) Je krijgt helderder zicht op je specifieke liefdessituatie.

2) Je krijgt een scherper beeld van de relatie waar jij van droomt.

3) Je leert welke obstakels jou in de weg zitten en hoe je ze kan oplossen.

4) Je leert welke 5 stappen nodig zijn om je ideale levensgezel te vinden.

5) Je ontdekt de eerste stap die je meteen kan zetten.


Zit je nog met vragen? Scroll maar door en kijk eens bij de veelgestelde vragen. Verderop vind je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de strategiesessie.

Veelgestelde vragen


Karianne, waarom geef je de strategiesessie gratis weg?


Goede vraag. De strategiesessie is voor mij 197 Euro waard. Waarom geef ik hem dan gratis weg? Om te beginnen, is dit aanbod veel meer waard! Bedenk maar eens hoeveel het je kost om nog jaren te blijven zoeken. Worstelen. Twijfelen. Seks zonder intieme relatie te hebben. Tegen de kat of muren te praten over je werkdag of altijd iemand op te bellen of te laten langskomen als je een gesprek wil. Alleen te moeten opdagen op feestjes of de feestdagen altijd met vrienden door te brengen maar nooit met een droompartner én je vrienden. En hoeveel bedraagt de kost je  onder de vorm van psychologische en financiële schade die ontstaat door slechte relaties maar ook door eenzaamheid? Platonische relaties kunnen je wel warmte schenken, maar ze bieden nu eenmaal niet het unieke van intimiteit en romantiek.


Volgens mij is dus zelfs 1 miljoen Euro niet genoeg om de waarde van een goede liefdesrelatie uit te drukken. En ik gun jou dat je dergelijk geluk net als ik en andere mensen met droompartners mag ervaren. Ik help je graag om het liefdesleven van je dromen te realiseren. Maar ik begrijp ook dat je wellicht niet zomaar in zee gaat met iemand die je niet kent en een aanpak waar je nooit kennis mee hebt gemaakt. Daarom bied ik de strategiesessie gratis aan. Zo kan jij vrijblijvend kennis met me maken en dit kan op één van deze drie manieren: Skype, FaceTime of per telefoon. 


Karianne, ga jij mij niets opdringen? Dat haat ik namelijk!


Als je bang bent dat je iets opgedrongen krijgt, dan ga je ervan uit dat iedereen zomaar kan deelnemen aan mijn aanbod. Dat is dus niet zo. Misschien kom je helemaal niet in aanmerking. Mijn programma is intensief en exclusief en het is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien helpt coaching pas als je het helemaal zelf wil. Het gebeurt wel eens dat ik mensen letterlijk zeg dat ik ze helaas niet kan begeleiden. Bijvoorbeeld als ze niet met de juiste verwachtingen op mijn aanbod wensen in te gaan of als ze niet voldoen aan de voorwaarden. Maar om daar achter te komen, dient de strategiesessie dan ook. Ik stel je vragen zodat het snel duidelijk wordt of je al dan niet in aanmerking kan komen voor mijn begeleiding.


Karianne, wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te kunnen komen?


Ik vraag dat je akkoord gaat met de volgende voorwaarden:


  • Je vindt het normaal om je comfortzone te verlaten of je bent daartoe bereid. 
  • Je bent ook bereid om financieel en emotioneel te investeren. En tijd natuurlijk!
  • Je snapt dat het resultaat van de begeleiding afhangt van wat je zelf doet.
  • Je eist geen garantie van me dat je een partner zal vinden binnen x tijd. Wie kan dat trouwens wel waarmaken? Ga dan maar wonen in een land waar mensen uitgehuwelijkt worden of volg een cursus waar je minimale investeringen voor moet doen. Dan ben je zeker dat je geen al te groot risico neemt en dat niemand je kan teleurstellen. Of je dan de nodige skills, mindset en totaalstrategie gaat ontwikkelen om echt succesvol te worden in de liefde met zo'n «bric-à-brac» methode betwijfel ik. Maar dat is jouw vrije keuze en die respecteer ik.


Heb je interesse in de strategiesessie?


Ben je geïnteresseerd om de strategiesessie te ervaren? Je moet weten dat zo'n sessie veel van me vraagt en dat ik me wil focussen op de intensieve en exclusieve begeleiding van singles. Ik ga dus geen strategiesessies aan de lopende band doen. Per maand geef ik slechts 3 sessies weg, dus het aantal plaatsen is beperkt.

​Reageer dus vandaag nog als je interesse hebt om dit te ervaren! Je kan dit doen door te klikken op de paarse knop hieronder. Op de pagina van mijn elektronische agenda kies je een datum die voor jou past en vul je wat vragen in en klaar! 

Gratis strategiesessie  


Krijg inzicht in je huidige situatie, maak helder wat voor relatie je wil en welke 5 stappen nodig zijn om je droom te realiseren.


Ben je single en ontmoet je niemand die echt bij jou past?


Ben je hogeropgeleid, tussen 30 en 60 jaar, en op bijna alle vlakken in het leven succesvol? Heb je een mooie loopbaan, een goed inkomen, een eigen huis, toffe hobby's en goede vrienden maar lukt het niet om succes te hebben in de liefde?


Dan ben je zeker niet de enige! Miljoenen mensen zijn alleenstaand in België en Nederland. Maar liefst 90% van deze vrijgezellen verlangt naar een liefdespartner. Als je niet weet hoe je de «zoektocht» naar ware liefde efficiënt en effectief moet aanpakken, dan word je moe. Daardoor bestaat het risico dat je opgeeft en liever alleen blijft. Misschien geraak je op den duur «getrouwd» met je werk en ontbeer je dan de warmte, affectie en intimiteit die een romantische droomrelatie biedt.


Dit hoeft niet zo te zijn!


Er zijn wel degelijk mensen die een hele fijne partner vinden én houden. Ze hebben geen last van onzekerheid en zijn in staat om excellente relatiekeuzes te maken. Ze delen de intiemste momenten van het leven met een heel speciaal iemand. En ze weten hoe ze probleemsituaties - die zelfs in de beste relaties wel eens voorkomen - kunnen ombuigen en hoe ze dichter naar elkaar toe kunnen groeien. Ze ervaren één van de mooiste dingen die het leven biedt: tedere, liefdevolle, wederkerige, respectvolle, sprankelende en inspirerende liefde. Wil jij dat ook? Lees dan verder.