Strategiesessie  • Wil je werk maken van je liefdesleven? 
  • Wil je ontdekken wat ik voor je kan betekenen?
  • Dan is je eerste stap... een strategiesessie! 


Wat is een strategiesessie?

Deze inleidende consultatie duurt ongeveer 60 minuten. Aan de hand van enkele vragen over je huidige liefdesleven en je gewenste droomrelatie, kan ik inschatten of ik je kan helpen.

Als ik denk dat ik niet de meeste geschikte hulp kan bieden voor jou, dan zeg ik het recht voor de raap. Als ik denk dat ik wel iets voor je kan betekenen, dan doe ik een aanbod op maat tijdens ons gesprek. Vrijblijvend. Ik vind het prettig als ik niets opgedrongen krijg, dus ik ga jou ook niets aansmeren. Dat zou toch niet werken. Coaching helpt pas echt als je het helemaal zelf wilt.

Hoeveel investeer je?

Een strategiesessie is 297,00€ waard. Eigenlijk is het veel maar waard. Bedenk maar eens hoeveel kosten je maakt als je nog jaren blijft zoeken, worstelen, twijfelen, je vakanties alleen doorbrengt, als je 's avonds een vriend moet opbellen of tegen je kat praten om je hart te luchten over een crappy workday. Als single kan je natuurlijk een leuk leven leiden, maar duurzame, romantische liefde bouw je niet op met one-night-stands, «vrienden met benefits», boezemvrienden of hechte familiebanden. Platonische relaties kunnen warmte schenken maar ze bieden niet het unieke van intimiteit en romantiek. Hoeveel is je dat waard? Ik denk dat één miljoen Euro nog te weinig is!


Gelukkig voor jou kan je een GRATIS sessie winnen!

Ik geef namelijk regelmatig sessies weg. Wees er dus snel bij, voor ik mij bedenk en je de volle pot laat investeren voor een strategiesessie. Wil je eerst weten wat zo'n sessie je concreet oplevert? 

Wat levert een strategiesessie je op?

1) Je krijgt een helder zicht op je liefdesgeschiedenis én je droomrelatie.
2) Je weet welke hindernissen in de weg zitten van je droomrelatie.
3) Je leert welke 5 stappen nodig zijn om je ideale levensgezel te vinden.
4) Je ontdekt de eerste stap die je meteen kan zetten.Wil je een strategiesessie winnen?


Klik op de knop hieronder en bemachtig 1 gratis strategiesessie. Boek hem nu meteen!info@singlesacademy.be | +32 (0)479 59 46 47