​Wat is de oplossing?


Liefde vind je zelden door niet te zoeken.

En effectief zoeken leer je niet door het Internet af te schuimen.

Of naar goed bedoelde maar resultaatloze adviezen van je vrienden te luisteren.


Goed zoeken doe je vanuit jouw unieke behoeften én een zoekstrategie die werkt.

Alleen zo trek je in zo min mogelijk tijd de partner van je dromen aan.


​Zodat jij:


 • erin slaagt om een overvloed aan keuze van singles te creëren.
 • precies weet of iemand de moeite loont om beter te leren kennen.
 • geen last hebt van onzekerheid wanneer iemand verwarring zaait.
 • recht op je doel afgaat zonder potentiële partners af te schrikken.


En dat is waar de zoektocht naar ware liefde in de 21ste eeuw over gaat.

​Wat houdt die oplossing concreet in?​


 • Mensen die een droompartner vinden, kennen zichzelf heel goed. 
 • Kunnen andere singles vlot en correct inschatten op relationeel vlak. 
 • Hebben glashelder wat voor kwaliteiten ze in een partner wensen én wat niet.
 • En natuurlijk zoeken ze op een manier die echt resultaten oplevert.
 • Want ze stemmen hun zoekstrategie af op hun unieke relationele behoeften. 


​Een succesvolle «liefdeszoeker» word je niet van de ene dag op de andere.

Zoals zowel Emma als Dirk ondervonden hebben, is hiervoor coaching op maat noodzakelijk. Zodat je een nieuwe mindset bouwt en je anders gaat gedragen. Met als gevolg dat je liefdesleven naar een totaal nieuw niveau wordt getild. Een hoog niveau. Waar je je droompartner vindt. Samen leggen we de link tussen jouw unieke behoeften, zoekstrategie en relatiedoel. Dank zij het High Level programma.


 • ​Het High Level programma is 12 maanden intensieve en exclusieve begeleiding.
 • Vind je droompartner door duurzame mentaliteits- en gedragswijziging bij jezelf!​


Lees verder als je wil weten wat Dirk en Emma hebben geleerd in het programma.


High Level Programma


Zoek strategisch en vind je droomrelatie.


► Vind een droomrelatie in zo weinig mogelijk tijd.

► Verlies geen tijd, geld en gezondheid meer door slechte relaties of eenzaamheid.

► Onderscheid jezelf van andere singles.

► Trek op simpele manieren singles van niveau aan.

► Beheers een eenvoudige methode om te weten of iemand de ware is.

► Leer hoe je van een ontmoeting tot een droomrelatie geraakt.

► Breek door de obstakels die in de weg zitten van je liefdesdroom.

► Weet precies wat je moet doen bij twijfel en onzekerheid.

► Voor hogeropgeleide singles tussen 30 en 60 jaar.Is dit jouw probleem?


Ben je hogeropgeleid, tussen 30 en 60 jaar, en op bijna alle vlakken in het leven succesvol? Heb je een mooie loopbaan, een goed inkomen, een eigen huis, leuke vrienden en hobby's... maar worstel je met de liefde? Vind je geen droompartner?


Dit gold voor Emma. Tijdens het oriënterend gesprek dat ik met haar had, sprak ze over haar vele worstelingen. Ex-partners die haar respectloos bejegend hadden. Mannen van wie ze plotseling niets meer hoorde na een date. Emma had soms echt een gevoel van wanhoop. Een andere klant van me, Dirk, verwees tijdens zo'n oriënterend gesprek naar het gebrek aan niveau bij andere singles. Hij had al heel wat actie genomen om een droompartner te vinden. Zelfs een relatiebureau. Dirk voelde frustratie en vroeg zich af of hij niet beter zou wennen aan het single zijn... 


Dit hoeft niet zo te zijn!


Er zijn wel degelijk mensen die een stabiele en liefdevolle relatie weten te vinden. Ze trekken de juiste personen aan en maken hele goede keuzes op vlak van daten en relaties. Ze delen de intiemste momenten van het leven met een mooi iemand - mooi van binnen en buiten. Hun communicatie is liefdevol. En conflicten vormen voor hen geen bedreiging, want ze weten hoe dergelijke situaties op te lossen. Dirk en Emma wilden dit soort liefdesleven heel graag. Jij ook? Lees dan snel verder.​​MIJN KLANTEN BEREIKEN ​PRACHTIGE RESULTATEN EN NIET ALLEEN OP LIEFDESVLAK:


STRUCTUUR VAN HET HIGH LEVEL PROGRAMMA​


Het programma loopt 1 jaar (je bepaalt zelf wanneer je instapt).
Gedurende dat jaar* krijg je:


 • 8 individuele focus coachingsessies van telkens 30 min. (Skype of Facetime):
  Elke maand* krijg je coaching in de diepte rond de thema's waarmeee je worstelt. We onderzoeken je blokkades in de liefde. Ik help je met je mindset, relatiebehoeften, zoekstrategie en alles waar je tegenaan loopt bij daten en prille relatievorming.
 • 8 power coaching sessies in groep van telkens 60 min. (webinars):
  Je krijgt antwoord op al je vragen op liefdesgebied en je leert van de vragen van de andere deelnemers. Als je er niet bij kan zijn, kan je je vragen op voorhand doormailen. De sessies worden opgenomen en je krijgt sowieso de opname toegestuurd.
 • 5 lessen basiskennis van minimaal 60 min. (videotrainingen): 
  Persoonlijkheid & relatie mindset; relatiebehoeften; dating strategieën en acties; liefdesobstakels herkennen en overwinnen; jaarvisie. De trainingen worden opgenomen en je krijgt nadien de opname toegestuurd.
 • Alle werkboeken, templates, checklists horende bij de lessen
 • Toegang tot levenslange geheime Facebookgroep
 • BONUS 1: 5 lessen expertkennis (videotrainingen):    
  Technieken voor veerkracht; onveilige en veilige hechting; alles wat je moet weten over online daten; mannelijke/vrouwelijke communciatie; visualisatie-technieken. De trainingen worden opgenomen en je krijgt nadien de opname toegestuurd.
 • BONUS 2: 2 live VIP-trainingsdagen in groep (op luxe locatie):
  Samen met je mede-liefdeszoekers werken we aan je liefdesdroom. Op de eerste VIP-dag trainen we het super helder krijgen van je relatiebehoeften en hoe je deze tool kan inzetten als effectieve strategie om een droompartner te vinden. De tweede VIP-dag 2 staat in het teken van zoekstrategieën om je unieke relatiebehoeften te koppelen aan een concrete droompartner. 
 • BONUS 3: individuele laser coaching sessie:
  Als bonus krijg je tijdens een laser coaching sessie 30 minuten gedetailleerde feedback op één van je dates of op je dating profiel (als je de strategie van online daten gebruikt). Dit kan confronterend zijn, maar het helpt je enorm vooruit!


* De sessies worden gepland in de maanden februari, maart, april, mei, juni, september, oktober en november. Je kan echter op eender welk moment instappen in het High Level jaarprogramma. Dus bijvoorbeeld als je instapt in april 2018, dan krijg je je eerste coachingsessie en Q&A sessie in april 2018 en je laatste sessies in de maand maart van het jaar 2019.
info@singlesacademy.be | +32 (0)479 59 46 47

15+ jaar


ERVARING IN BEGELEIDEN VAN MENSEN


5 jaar


TOONAANGEVEND IN RELATIECOACHING


​​​​​
HEB JE INTERESSE OM IN TE STAPPEN IN HET HIGH LEVEL JAARPROGRAMMA?

87%


KLANTEN VINDEN DROOMPARTNER

​​​
Elk semester krijgen slechts 10 mensen de gelegenheid om mee te doen met dit exclusieve en intensieve programma, dus het aantal plaatsen is beperkt. 


​Reageer dus vandaag nog als je interesse hebt in het High Level programma. Je kan contact nemen voor een oriënterende strategiesessie met mij. In dit gesprek, dat geheel vrijblijvend is, gaan we kijken wat je opties en kansen zijn om een droompartner te vinden en je ideale liefdesleven te creëren.


​Langs mijn kant is er alvast enthousiasme om met je kennis te maken!


Lang leve de liefde,

​Karianne Dewitte


HET HIGH LEVEL PROGRAMMA BESTAAT UIT 2 MODULES:


​MODULE 1.

PARTNERWENS PROGRAMMA: HOE JE PERSOONLIJKHEDEN EN JE RELATIEBEHOEFTEN KRISTALHELDER KAN MAKEN


In deze module leer je hoe je je eigen persoonlijkheid en je relatiebehoeften kan inzetten op een hoog niveau zodat je een droompartner kan vinden. Bij deze module horen 3 lessen. Met videotrainingen, individuele coaching sessies, online groepsessies, bijhorende werkboeken en templates, die je onmiddellijk in de praktijk van daten, relaties en liefde kan gebruiken.


Les 1.

Je persoonlijkheid high level positioneren

In deze les leer je hoe je jezelf positioneert in de community van singles vanuit je kwaliteiten en je ​«superkrachten​». Ook leer je hoe je gemakkelijk de persoonlijkheid van anderen kan inschatten.

Zodat je onweerstaanbaar bent voor de juiste personen en vlot beslist of iemand bij je kan passen.


Les 2.

Je relatie mindset high level creëren

In deze les leer je hoe je een denkstijl ontwikkelt die je versterkt op relationeel gebied. Je ontdekt de kracht van ideeën en overtuigingen en de impact ervan op het vinden van een droompartner. Zodat je de juiste boodschap uitstraalt en de juiste acties kan nemen naar potentiële partners toe.


Les 3.

Je relatiebehoeften high level verhelderen

In deze les leer je hoe je een haarscherp beeld ontwikkelt van je droompartner. Je bepaalt je wenskwaliteiten die ambitieus, helder, realistisch en niet tegenstrijdig zijn. Zodat je precies weet of je iemand beter wil leren kennen en je je pakken zelfverzekerder voelt op liefdesvlak.


MODULE 2.

EXCELLENTE DATING- EN OPLOSSINGSVAARDIGHEDEN OM JE DROOMPARTNER AAN TE TREKKEN EN AAN JE TE BINDEN 


In deze module leer je hoe je strategieën en acties kan inzetten op een hoog niveau in de liefde en hoe je liefdesobstakels kan transformeren in oplossingen. Zodat jij jouw droomrelatie in zo min mogelijk tijd kan vinden. Bij deze module horen 5 lessen. Met videotrainingen, individuele coaching sessies, groepsessies, bijhorende werkboeken en templates om meteen mee aan de slag te gaan.


​Les 1.

High level dating strategieën beheersen

In deze les leer je hoe je andere singles kan ontmoeten en leren kennen op basis van eenvoudige maar doeltreffende strategieën. Zodat je een overvloed aan keuze van singles creëert en je doel van een droomrelatie kan bereiken zonder energie en emoties te verkwisten.


Les 2.

High level dating acties nemen

In deze les leer je hoe je de verbinding legt tussen je partnerwens en een concrete partner vinden op basis daarvan. Je krijgt overzicht op de plekken waar je singles van niveau kan vinden en je krijgt inzicht in je actiegedrag. Zodat je de juiste persoon in zo min mogelijk tijd kan aantrekken.


Les 3.

Liefdesobstakels high level herkennen

In deze les leer je hoe je de echte blokkades in jezelf kan identificeren. Deze «kernblokkades»  zitten achter de problemen waarmee je worstelt bij daten en relatievorming. Zodat je je problemen echt kan oplossen en je op een gezonde en gebalanceerde basis in een relatie kan stappen.


Les 4.

Liefdesobstakels high level overwinnen

In deze les leer je hoe je de obstakels in de weg van liefde transformeert in opportuniteiten. Je leert hoe je een oplossingsgerichte relatiemindset bouwt. Zodat de partner van je dromen ook met jou een relatie wil en deze droomrelatie zoveel mogelijk kans van slagen heeft.


Les 5.

High level jaarvisie op je droomrelatie vormen

In deze les leer je hoe je een concreet toekomstbeeld ontwikkelt van hoe jouw liefdesleven eruit ziet binnen 1 jaar. Je versterkt jezelf met de kracht van visualisatie. Zodat je in je dagelijks leven krachtige beslissingen en acties neemt die je steeds dichter bij je droomrelatie brengen.​Dus nog eens even op een rijtje zetten wat je leert:

MODULE 1. 

PARTNERWENS PROGRAMMA: PERSOONLIJKHEDEN & RELATIEBEHOEFTEN KRISTALHELDER MAKEN

Les 1. Je persoonlijkheid high level positioneren
Les 2. Je relatie mindset high level creëren
Les 3. Je relatiebehoeften high level verhelderen

​MODULE 2.

EXCELLENTE DATING- EN OPLOSSINGSVAARDIGHEDEN OM JE DROOMRELATIE TE BEREIKEN

​Les 1. High level dating strategieën beheersen 
Les 2. High level dating acties nemen
Les 3. Liefdesobstakels high level herkennen
Les 4. Liefdesobstakels high level overwinnen
Les 5. High level jaarvisie op je droomrelatie vormen


Spreekt deze aanpak voor het bereiken van een droomrelatie je aan? En wil je weten hoe het High Level jaarprogramma concreet georganiseerd is? Scroll dan maar snel verder.